JEDAN OD NAJBOLJIH NAJAVIO ODLAZAK: Crvena zvezda ostaje bez velikog aduta!

Autor:

Sport

26.12.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi iskorak u karijeri.

JEDAN OD NAJBOLJIH NAJAVIO ODLAZAK: Crvena zvezda ostaje bez velikog aduta!

Foto: Starsport

Reprezentativac Gane i prvotimac Crvene zvezde Osman Bukari u razgovoru za tamošnji radio "Agoo FM" rekao je da je pročitao vesti o zainteresovanim klubovima za njega, ali da će o svojoj budućnosti odlučivati na kraju ove sezone.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Osman Bukari

- Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se koncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone - rekao je Bukari.

Brzonogi fudbaler je ponikao u Akra Lajonsima, a profesionalac je postao u slovačkom Trenčinu. Potom je igrao za Gent, odakle je išao na pozajmicu u Nant. Ima 24 godine i praktično je još uvek u uvodnoj fazi svoje karijere, ali ima jasne želje šta bi voleo da uradi pred sam kraj svoje karijere.

- Želeo bih ponovo da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što budem završio karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse pod uslovom da budu u najvišem rangu pre nego što se očekujem, dok je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožavalac Kotoka - otkrio je Osman Bukari.

Iako je stigao letos iz Genta, Bukari je sa nekoliko poteza obeležio 2022. godinu kada je u pitanju Crvena zvezda. Njegov pogodak u 168. večitom derbiju proglašen je najlepšim u ovoj godini, dok je ona kontra protiv Pjunika na Marakani verovatno bila najupečatljiviji momenat letošnjih kvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DANILO

26.12.2022 20:12

Bezi bezi ,LJUBAV je to