ZAKUVALO SE: Velika OPOMENA za Srbiju pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

26.12.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi i "Orlovi" na potezu.

ZAKUVALO SE: Velika OPOMENA za Srbiju pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Mađari su uvereni u direktan plasman na Evropsko prvenstvo, bez obzira što su smešteni u istu kvalifikacionu grupu sa favorizovanom selekcijom Srbije.

Selektor naših severnih komšija Marko Rosi dao je "preteću" izjavu uoči Nove godine, kojom je podvukao da računa na jedno od prva dva mesta u grupi.

Mi u Italiji kažemo u ovakvim prilikama „Bili smo u Rimu, ali nismo videli papu“. U prevodu, bili smo nadomak cilja, samo što nijedan nismo uspeli da dovedemo do kraja - ocenio je kormilar Mađara, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rosi se ne plaši Srbije

Vreme je da počnemo da ostvarujemo ciljeve. Prvi naredni koji imamo je direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Čekaju nas teške utakmice i neka vrlo nezgodna gostovanja kao što su Bugarska i Crna Gora. Moramo da naučimo iz prethodnih grešaka, jer ako to ne uradimo, vremenom ćemo biti samo stariji, ali nikako i pametniji - poručio je Rosi.

Podsetimo da su, uz Srbiju i Mađarsku, u kvalifikacionoj grupi još i Crna Gora, Bugarska i Litvanija, a Evropsko prvenstvo biće odigrano u Nemačkoj 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading