POVRATAK U VOLJENI KLUB: Ljubimac Grobara POTPISAO! (FOTO)

Autor:

Sport

25.12.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo na mestu uspeha,

POVRATAK U VOLJENI KLUB: Ljubimac Grobara POTPISAO! (FOTO)

Foto: Starsport

Petar Grbić se treći put vratio u Budućnost. Iskusni napadač, koji je tokom leta 2021. godine, nakon loših rezultata na evropskoj sceni, odlučio da napusti glavni grad Crne Gore i preseli se u Mornar iz Bara, ponovo će biti uzdanica u napadu Podgoričana.

Republika

Foto: Starsport

Petar Grbić u dresu Partizana

Grbić je odigrao 46 utakmica u dresu Mornara, postigao je pet golova, a u nastavku sezone, neće se boriti za opstanak u elitnom društvu, nego za titulu, s obzirom da Sutjeska i Budućnost nastavak sezone čekaju sa istim brojem bodova – 37.

Tokom karijere, bivši reprezentazivac Crne Gore, branio je boje Mladosti iz Podgorice, Mogrena, Olimpijakosa, OFK Beograda, Partizana, Adane, Budućnosti, Radničkog iz Niša i Mornara.

Podsećanja radi, Petar Grbić je sa ekipom Budućnosti dva puta osvajao šampionsku titulu u Crnoj Gori, prvak je bio i sa ekipom Mogrena iz Budve, dok je sa Partizanom bio šampion Srbije i postao jedan od ljubimaca navijača crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading