SRBIN OBJASNIO! I da dođe Mančester junajted PRIORITET je Rusija!

Autor:

Sport

21.12.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno, ali istinito.

SRBIN OBJASNIO! I da dođe Mančester junajted PRIORITET je Rusija!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Srpski fudbaler Lazar Ranđelović prelaskom u ruski Ural očigledno nije mogao da pronađe bolju sredinu za sebe, što potvrđuju i izjave njegovog menadžera Vasilisa Panajotakisa za tamošnje medije.

Brzonogo krilo proglašeno je za najboljeg igrača kluba iz Jekaterinburga u prvom delu sezone, što je privuklo pažnju brojnih evropskih timova. Ipak, za sada još uvek nijedna konkretna nije stigla na adresu Urala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Ranđelović

- Nema ponuda, ali i da nam dođe Mančester junajted, pre svega moramo da poštujemo Ural. Ovaj klub je od samog početka verovao Lazaru. Cenimo to, njihova odluka za nas je prioritet - rekao je Panajotakis.

Nekadašnji igrač Radničkog iz Niša u septembru je stigao u Ural za obeštećenje od 500.000 evra, a u ruskom prvenstvu je odigrao devet utakmica i postigao tri gola, uz četiri asistencije.

- Priznajem, nisam znao kako će Lazar proći u Rusiji, kako će mu se tamo razvijati karijera, ali mu zaista verujem kao igraču i srećan sam što je bio najbolji u prvom delu sezone. Ali to se već dogodilo, mnogo mi je važnije da Ranđelović nastavi dalje u istom duhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading