DIREKTOR LUPIO RAMPU: Nema šanse da NAPADAČ pojača Zvezdu! (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od crveno-belog dresa.

DIREKTOR LUPIO RAMPU: Nema šanse da NAPADAČ pojača Zvezdu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Ferencvarošu u Ligi Evrope

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević obratio se medijima na prvom treningu Brđana, koji su počeli pripreme za nastavak superligaške sezone.

Na pitanje da li će možda Muhameda Badamosija prodati u Srbiju ako dođe poziv, direktor Čuke je bio i više nego jasan.

- Neće ići! U Crvenu zvezdu? Neće, nema razloga, što bi išao. Imali smo mnogo veći novac iz inostranstva, odbili smo. Da se ne lažemo, zavisimo trenutno od njega. A i nije bila ponude Zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Badamosi proslavlja pogodak

Čuka trenutno zaostaje četiri boda u odnosu na trećeplasirani TSC, a Matijašević je bez dlake na jeziku govorio o prvom delu sezone.

- Pohvalio bih igru u tri utakmice, ovo ostalo da što pre zaboravimo. Ali opet, došao je novi trener s Kipra, novi rad, novo sve, znao sam da će biti teško. Nisam zadovoljan. Ovo je mojih najnezadovoljnijih šest meseci. Nije to samo do igrača, već i do nas. Šta je potrebno? Evo, stručni štab smo malo zamenili, možda malo i igrački kadar. Videćemo, imamo dosta starijih i iskusnijih. Potrebno je da se dobro spreme, da 100 odsto glavama budu na terenu, mi u klubu svi radimo na tome da napravimo rezultat - zaključio je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading