TRANSFER KARIJERE! Levi bek odleteo za Rusiju (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće u Premijer ligi.

TRANSFER KARIJERE! Levi bek odleteo za Rusiju (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Nikola Antić (28), nekadašnji defanzivac Rada, Crvene zvezde, Jagodine i Vojvodine napustio je redove Šahtjora iz Soligorska desetak dana pre isteka ugovora, a kako stvari stoje njegov naredni klub biće Himki, tvrde ruski mediji.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Antić u dresu Vojvodine

Iskusni levi bek je otputovao u Tursku gde se priključio trening kampu člana ruske Premijer lige. Kako Himki sa 36 primljenih golova na 17 utakmica slovi za najlošiju odbranu ruske elite, Antić će pokušati da pomogne da se defanzivni redovi učvrste, te da klub napreduje i pomeri se sa pretposlednje pozicije.

Za tri godine u Soligorsku Antić je upisao 121 nastup uz 14 pogodaka i 16 asistencija što je i više nego zadovoljavajući učinak za jednog defanzivca. Nakadašnji U17, U18 i U21 reprezentativac Srbije je poslednjih sezona pomogao Šahtjoru da se domogne tri naslova državnog šampiona, kao i po jednog pehara Kupa i Superkupa Belorusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading