GOTOVO JE! Najbolji igrač Mundijala PRELAZI u Liverpul!

Autor:

Sport

20.12.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao engleskog velikana.

GOTOVO JE! Najbolji igrač Mundijala PRELAZI u Liverpul!

Foto: Tanjug/AP

Enco Fernandez i Kilijan Mbape

Enco Fernandez, vezista Benfike i reprezentacije Argentine, od jula će pojačati ekipu Liverpula, prenose britanski mediji.

Mladi fudbaler je sve očarao na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je proglašen za najboljeg mladog igrača, a svoje dobre igre je naplatio transferom karijere. Prema navodima, posao je završen, a Fernandez će ostati u Benfiki na pozajmici do kraja ove sezone, dok će se u julu priključiti Liverpulu i probati da pomogne ekipi da osvoji novu Premijer ligu.

Fernandez je u Benfiku stigao u junu ove godine iz River Plate, a za klub iz Lisabona odigrao je 24 meča i postigao je tri gola. Osim dve godine u argentinskom velikanu, Fernandez je godinu dana proveo na pozajmici u ekipi Defensa i Justicia.

Foto: Tanjug/AP

Enco Fernandez i Leo Mesi

Ovo će biti sjajan posao za Jirgena Klopa, čija se ekipa muči ove sezone, a to posebno dolazi do izražaja na sredini terena, gde je Alkantara veći deo lige povređen, dok ostali igrači ne mogu da isprate ritam koji nameće Klop. Zato su na "Enfildu" bili svesni da moraju brzo da reaguju, pa će mladi Fernandez put Engleske.

Podsetimo, Fernandez je sa selekcijom Argentine osvojio zlatnu medalju na nedavno završenom Mundijalu u Kataru, kada su "Gaučosi" u šokantnom finalu savladali Francusku posle izvođenja penala i time stigli do treće titule u istoriji svetskih prvenstava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading