PIKSI NA IVICI SUZA: Stojković se SLOMIO pred novinarima na sahrani Siniše Mihajlovića

Autor:

Sport

19.12.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo lako.

PIKSI NA IVICI SUZA: Stojković se SLOMIO pred novinarima na sahrani Siniše Mihajlovića

Foto: YouTube printscreen/Belle amie

Dragan Stojković

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je među mnogobrojnim ljudima koji su došli u Rim na sahranu Siniše Mihajlovića.

On je bio vidno potresen i uzdrman, ali je i pored toga bio spreman da priča za okupljene novinare ispred bazilike "Svete Marije, anđela i mučenika".

Republika

Foto: Republika.rs

Ovde će počivati Siniša Mihajlović

- Bio je pošten čovek, čovek od reči, krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao, imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje jedan dobar čovek treba da ima. To je bio Siniša Mihajlović. Po tome ću da ga pamtim. Tako da, danas da mu odamo poslednju poštu, poslednji pozdrav praktično - rekao je Stojković.

Piksi je otkrio po čemu će se sećati svog velikog prijatelja.

- On je bio čovek vedrog duha, koji je uživao u životu, čovek koji je pomagao mnogima. Ne znam da li je iko tražio pomoć od njega, a da je nije dobio. To oslikava njegovu karaktersitiku kao čoveka na ovoj planeti. Meni je bila čast što smo igrali zajedno u reprezentaciji, što smo se poznavali dobro, da smo neke momente u privatnom životu imali da podelimo... Ta sećanja će mi ostati do kraja ukleasne u moju svest. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading