SALVINI ZANEMEO OD BOLA! Italijanski ministar PREKINUO konferenciju za medije zbog Mihe - smrt Siniše ga potpuno slomila! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija u suzama zbog Siniše Mihajlovića.

SALVINI ZANEMEO OD BOLA! Italijanski ministar PREKINUO konferenciju za medije zbog Mihe - smrt Siniše ga potpuno slomila! (VIDEO)

Foto: Instagram, Youtube-alanews

Smrt Siniše Mihajlovića potresla je Apenine, a koliko je Miha bio cenjen u Italiji najbolje govori reakcija tamošnjeg ministra infrastrukture Matea Salvinija.

DEŠAVANJA SA SAHRANE IZ RIMA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Salvini je vest o Mihajlovićevoj smrti saznao tokom konferencije za medije, a tom prilikom su mu se oči napunile suza i izustio je samo jednu rečenicu.

Oprostite, dok sam govorio dobio sam veoma loše vesti - rekao je Italijan, vidno potresen zbog preranog odlaska velikog prijatelja. 

Salvini se potom od Mihajlovića oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Ne želim da poverujem. Srećan put Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, jedna ozbiljna, dobra i velikodušna osoba, borac koji se nije plašio da kaže šta misli. Nikada. Odlazi otac, muž, deda, ostavljajući za sobom ogromno nasleđe naklonosti i ljubavi, počev od njegove divne porodice i svih ljudi u sportu. Mnogo ćeš nam nedostajati. Zaista, uvek ćeš biti sa nama - naveo je italijanski ministar.

 

 

Podsetimo da je Mihajlović preminuo u petak u 54. godini, posle duge borbe sa leukemijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading