SJAJAN GEST: Vidno potrešeni Gordan Petrić otputovao na sahranu Siniše Mihajlovića

Autor:

Sport

18.12.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao da je veliki čovek.

SJAJAN GEST: Vidno potrešeni Gordan Petrić otputovao na sahranu Siniše Mihajlovića

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Trener Partizana Gordan Petrić u nedelju uveče otputovao je u Rim, gde će u ponedeljak prisustvovati sahrani legendarnog Siniše Mihajlovića.

On je na aerodromu NIkola Tesla dao izjavu za Telegraf, dok je bio vidno potrešen.

Republika

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović

Pa sve ovo što se dešavalo, gde se mnogo ljudi javilo, iz sveta fudbala, baš iz sveta fudbala, pokazuje to da je Siniša, pre svega, bio veliki čovek i veliki igrač. Srpski fudbal je sigurno izgubio mnogo odlaskom Siniše Mihajlovića ali ja se nadam da će svi ovi mladi igrači, da će malo da se vrate, da vide ko je bio Siniša Mihajlović, na koji način je igrao i kako se borio kroz život. Svima nama je žao, mislim da je najviše žao njegovoj porodici... Ne samo što je bio moj prijatelj i što je bio takva ličnost, već i iz poštovanja idemo da ga ispratimo - rekao je Petrić za Telegraf.

Otkrio je i po čemu će pamitit prerano preminulog Mihajlovića.

Sigurno da je to njegov način igre i što je imao takav slobodan udarac i levicu. Da mi imamo sada takve igrače po klubovima sigurno bi bilo mnogo lakše kad bi došle situacije, na primer na 0:0, da bude slobodan udarac kao što je Siniša izvodio... Otvarala se igra i šansa posle takvih slobodnih udaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading