Gudelj u Humskoj!

Autor:

Sport

14.12.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo lice na stadionu Partizana.

Gudelj u Humskoj!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Ivan Gudelj, bivši igrač splitskog Hajduka i reprezentacije Jugoslavije, posetio je fudbalski klub Partizan gde su ga dočekali počasni predsednik, Ivan Ćurković i sportski direktor, Ivica Kralj.

Gudelj je nedavno, širom Srbije, promovisao i knjigu „Hajdučka priča”, kao i dokumentarni film „Ivanova igra“, a svaka od promocija je bila osmišljena kao druženje bivših fudbalskih asova sa ovih prostora.

Ivan Gudelj je aktivan i na popularizaciji zdravih stilova źivota i brige o zdravlju, sa posebnim akcentom na borbu protiv hepatitisa B zbog kojeg je i sam naglo prekinuo fudbalsku karijeru u 26. godini života.

Film „Ivanova priča“ prikazan je i krajem avgusta na niškom festivalu dokumentarnog filma „City fest”. Tokom 2021. godine, film je dobio mnoga priznanja na međunarodnim festivalima, između ostalih i specijalno priznanje na Internacionalnom festivalu sprotsko-dokumentarnog filma u Milanu, kao i nagradu za najbolji srednjometražni film na Međunarodnom festivalu sportsko-dokumentarnog filma na Zlatiboru, gde je Ivan dobio i nagradu za životno djelo.

Gudelj je u Humskoj obišao trofejnu salu kluba, a osim pozitivnih utisaka, na posetu će ga uvek podsećati i crno-beli dres sa brojem 4 na leđima i monografija „Sto godina Duška Radovića”.

Ivan Gudelj je igračku karijeru posvetio Hajduku iz Splita za koji je na 180 utakmica postigao 38 golova. Za reprezentaciju Jugoslavije igrao je 33 puta i dao tri gola. Kao trener takođe je vodio splitski Hajduk, ali i mlađe selekcije nacionalnog tima Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading