ZVANIČNO! Nigerijac potpisao za Crvenu zvezdu (FOTO)

Autor:

Sport

11.12.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion misli na budućnost.

ZVANIČNO! Nigerijac potpisao za Crvenu zvezdu (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

U prethodnih nekoliko prelaznih rokova pominje se mogućnost da Crvena zvezda angažuje pojačanje na poziciji defanzivnog veznog igrača koji bi mogao da nasledi iskusnog Seku Sanoga.

Republika

Foto: Starsport

Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde

Međutim, dok je trenutno po tom pitanju zatišje u prvom timu, predstavljeno je pojačanje u omladinskoj selekciji. Novi igrač u timu koji sa klupe predvodi Zoran Rendulić je Ifeani Opari, talentovani fudbaler iz Nigerije. Reč je o momku koji ima 18 godina, a u Crvenu zvezdu je došao iz akademije “Kardinal”. Opari je po vokaciji defanzivni vezni i već je odigrao jednu utakmicu za crveno-bele nade.

 

 

U poslednjih nekoliko godina sve je više mladih igrača iz inostranstva koji dolaze u Crvenu zvezdu i kroz dokazivanje u omladinskom timu ili Grafičaru kao razvojnom timu, pokušavaju da se nametnu i dokažu. Opari je čak treći Nigerijac koji je član U19 ekipe srpskog šampiona. Pre njega angažovani su njegovi vršnjaci Jusuf Fejsal i Muhamed Umar, mlađi brat nekadašnjeg napadača Partizana, Sadika.

Podsetimo, Zvezda trenutno ima deset bodova više od Partizana te je blizu titule i grupne faze Lige šampiona, a da se na Marakani ne sedi skrštenih ruku pokazale su i najave potencijalnih pojačanja prvog tima u zimskom prelaznom roku.

Crveno-beli dres mogli bi da zaduže Nemanja Maksimović, Uroš Spajić, kao i ubojiti napadač iz Obale Slonovače Žan-Filip Kraso. O kvalitetima Nemanje Maksimovića suvišno je trošiti reči. Vezista Hetafea želi u Zvezdu, ali bi problem moglo da predstavlja obeštećenje od 2.500.000 evra koje bi crveno-beli morali da plate španskom klubu jer Maksimović ima ugovor do 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading