Britanci ga RAZAPINJU, a on KUPUJE VELIKANA! Bekam se posle "PAKTA SA ĐAVOLOM" vraća u engleski fudbal!

Autor:

Sport

24.11.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije ambicije za tako nešto.

Britanci ga RAZAPINJU, a on KUPUJE VELIKANA! Bekam se posle "PAKTA SA ĐAVOLOM" vraća u engleski fudbal!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

I pored svega što je uradio za engleski fudbal, Dejvid Bekam daleko je od omiljene ličnosti na Ostrvu.

Njega su britanski mediji razapeli zbog saradnje sa čelnim ljudima Svetskog prvenstva u Kataru čije je zaštitno lice, ali sva je prilika da on ne mari previše za to što ga optužuju za "pakt sa đavolom".

Čak naprotiv, Bekam je spreman da se vrati u engleski fudbal. I to na velika vrata!

Porodica Glejzer spremna je da proda Mančester junajted, a Dejvid Bekam mogao bi da kupi tim sa "Old Traforda". Tačnije, da bude deo tima koji će kupiti "Crvene đavole" jer sam nije u mogućnosti za tako nešto.

Bekam je, navodno, raspoložen za razgovore sa svim ljudima iz investicionog fonda koji bi bili spremni da plate čak osam milijardi funti koliko traže Glejzeri! Sa Bekamom, kao legendom Junajteda, u timu, svima bi bilo lakše da stignu do željenog cilja.

Ipak, Glejzeri traže previše, a to se vidi kada se uporedi da je Tod Bojli nedavno kupio Čelsi za 2,5 milijardi funti. Razlika je očigledna!

"Financial Times" naveo je da je Bekam privlačan investicionom fondu koji želi da kupi Junajted upravo zbog navijača kojima je ostao u lepom sećanju. U intervjuu za "Sky Sports" u maju, Bekam je istakao sledeće:

- Postoje promene koje treba da se naprave i one koje se dešavaju. Nema mnogo timova koji su prošli ono što je Junajted prošao u prethodnih par sezona, a da im je stadion i dalje pun. Promene će se desiti!

Republika

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

 

Britanski milijarder Džim Retklif spreman je da pošalje novu ponudu za Junajted pošto mu je prošla, kao i ona za kupovinu Čelsija, odbijena. Ima još nekoliko zainteresovanih kupaca među kojima je i Džim O'Nil koji nije uspeo da kupi klub 2010. godine. Glejzeri su sada odlučni da prodaju klub, a tako nešto podržavaju i navijači:

- Tokom poslednjih 17 godina naš klub proživljava katastrofu. Navijači su dugo pozivali na promene, sada se one moraju desiti. Svaki novi vlasnik mora biti posvećen kulturi i tradiciji kluba kao što je Junajted - napisao je bord navijača Junajteda i na taj način dodatno podgrejao priču da bi baš Bekam mogao da bude jedan od ljudi koji će biti na čelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading