UEFA NAMESTILA ŽREB? Navijači su ogorčeni!

Autor:

Sport

07.11.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari su više nego burni.

UEFA NAMESTILA ŽREB? Navijači su ogorčeni!

Foto: Tanjug/AP

UEFA logo

Žreb za nokaut fazu evropskih takmičenja je održan, a publika širom Starog kontinenta imaće priliku da uživa u nekoliko klasika.

Već u osmini finala Lige šampiona snage će odmeriti Liverpul i Real, odnosno PSŽ i Bajern, u Ligi Evrope će igrati Barselona i Mančester junajted i upravo taj meč bacio je sumnju na regularnost samog žreba kod mnogih navijača širom planete.

Biće to dvoboj klubova koji zajedno imaju 97 velikih trofeja, Barcelona 26 nacionalnih šampionata i 31 kup uz pet naslova evropskog prvaka, a Mančester junajted 20 prvenstava, 12 kupova i tri naslova šampiona Evrope. Ipak, samo će jedan pronaći svoje mesto u osmini finala Lige Evrope.

Ovaj žreb je izazvao haos među navijačima, te je Tviter krenuo da "gori".

Jedan korisnik Tvitera je napisao: "Mančester junajted protiv Barse, ma ne, ne možeš mi reći da ovo s***e nije namešteno", dok drugi dodaje: "UEFA žrebovi su tako namešteni, svi su znali da će Barsa igrati s Junajtedom".

Republika

Foto: Tanjug/AP

UEFA žreb za Ligu Evrope

 

"Barsa protiv Junajteda je nameštena u trenutku kada je Barsa remizirala protiv Intera", dodaje još jedan korisnik Tvitera, uveren da je neko namerno odlučio da u šesnaestini finala spoji dva favorita za trofej.

"UEFA je već znala da možda više neće dobiti ovakvu priliku u nokaut fazi pa su morali napraviti put da Barsa i Mančester junajted igraju međusobno", dodaje još jedan od onih kojima se ne dopada to što su se rano spojili velikani iz dve najjače lige na svetu.

Evo još nekih zanimljivih Tvitova:

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta vi mislite, da li je žreb za Ligu Evrope namešten ili nije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading