DEBAKL: Dejan Stanković doživeo ubedljiv poraz na povratku na "Meacu"!

Autor:

Sport

29.10.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković neće po dobrom pamtiti na jedan od svojih omiljenih stadiona.

DEBAKL: Dejan Stanković doživeo ubedljiv poraz na povratku na "Meacu"!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Intera savladali su ekipu Sampdorije sa 3:0 (2:0) u meču 12. kola italijanske Serije A u meču koji je obeležio emotivan povratak Dekija Stankovića na "Đuzepe Meacu".

Fudbaleri ekipe iz Milana su očigledni na krilima prolaska dalje u osminu finala Lige šampiona, pa su dobru formu iz Evrope preneli i na domaće prvenstvo.

Pitanje pobednika susret je rešeno već u prvom poluvremenu. Stefan de Vrij je na asistenciju Čahanoglua doveo "Nero-azure" u prednost, a samo minut pre kraja prvog dela igre, Barela je posle progiravanja Bastonija duplirao porednost domaće ekipe i tako rešio pobednika.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera slave pogodak Barele

U nastavku smo videli još jedan gol, a u 73. minutu je strelac bio Korea, na asistenciju Aćerbija. Do kraja je ritam susreta znatno opao, mreže su mirovale, pa je Inter sa tri gola u mreži "Sampe" stigao do novog trijumfa.

Ovo je Interu četvrta vezana pobeda u svim takmičenjima, a trijumfom su se izjednačili na trećem mestu Serije A sa ekipom Lacija, pošto oba tima imaju 24 boda. Sa druge strane, Sampdorija ostaje u zoni ispadanja, sa samo šest bodova iz dvanaest kola.

U narednoj rundi, Inter će u velikom derbiju Italije gostovati ekipi Juventusa, dok će Stankovićev tim bodove tražiti kod kuće u utakmici protiv Fiorentine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading