JEZIVI DETALJI NAPADA: Fudbaler Monce VOZIO DETE u kolicima, uboden nožem, pa video HOROR koji će teško zaboraviti! Doktor otkrio zbog čega je preživeo!

Autor:

Sport

29.10.2022

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan dan za Pabla Marija.

JEZIVI DETALJI NAPADA: Fudbaler Monce VOZIO DETE u kolicima, uboden nožem, pa video HOROR koji će teško zaboraviti! Doktor otkrio zbog čega je preživeo!

Foto: Tanjug/AP

Pablo Mari

Fudbaler Monce na pozajmici iz Arsenala, Pablo Mari, preživeo je pravi horor.

Njega je u jednom tržnom centru pomahnitali napadač ubo nožem, a Mari je ipak bio jedan od srećnijih jer je uspeo da preživi.

Posle hitne i uspešne operacije oglasio se iz bolnice, a sada su poznati jezivi detalji napada.

Naime, Pablo Mari je pre susreta sa napadačem vozio dete u kolicima, a onda je krvnički uboden.

Generalni direktor Monce, legendarni Adrijano Galijani otkrio je šokantne detalje sa lica mesta:

- Rekao mi je da je imao sreće, pošto je posle uboda video kako je neko drugi umro. Vozio je dete u kolicima, supruga je bila pored njega. Verovatno ga je spasila i njegova visina od 193 centimetra - poručio je Galijani koji ga je među prvima posetio u bolnici.

 

 

Takođe, oglasio se i doktor koji je Marija operisao. Osvaldo Kjara, direktor hirurgije u kojoj je Mari operisan, otkrio je na koji način je korpulentni fudbaler uspeo da preživi:

Operacija je bila relativno jednostavna, samo dva mišića bila su oštećena. Njegova mišićna masa je takva da nož nije celom dužinom uspeo da prođe kroz grudni koš i da dođe do pluća. Biće mu potreban dug period mirovanja, minimum dva meseca, pre povratka fizičkim aktivnostima - rekao je Kjara za italijanske medije.

U isto vreme je klub saopštio i da igrač ima njihovu punu podršku i da su uz njega u periodu rehabilitacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading