PAPRENA KAZNA UEFE: Crveno-beli drastično kažnjeni zbog divljanja navijača!

Autor:

Sport

27.10.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je još jednom jasno dala do znanja da neće dopustiti divljanje huligana na stadionima širom Evrope.

PAPRENA KAZNA UEFE: Crveno-beli drastično kažnjeni zbog divljanja navijača!

Foto: Tanjug/AP

UEFA logo

Fudbalski klub PSV drastično je kažnjen zbog nereda koji su njihovi navijači napravili u Londonu, u okviru meča 2. kola Lige Evrope, koji je holandska ekipa izgubila od ekipe Arsenala.

Meč koji je odložen i pomeren za 20. oktobar, zbog sahrane kraljice Elizabete, protekao je u znaku nereda koji su navijači PSV-a napravili na "Emirejtsu".

Klub iz Ajndovena je kažnjen sa 40.000 evra, a uz to, biće zabranjena i prodaja ulaznica navijačima holandskog kluba za meč poslednjeg kola Lige Evrope protiv Bodo-Glimta, koji će biti odigran 3. novembra u Norveškoj. UEFA je objavila da holandski klub ima rok od 30 dana da nadoknadi štetu Arsenalu, koju su napravili navijači PSV-a na stadionu londonskog kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala slave gol

Arsenal se mučio u toj utakmici, ali je na kraju slavio sa 1:0, golom koji je postigao Džaka u 71. minutu utakmice.

Zanimljivo, večeras od 18:45 će se ove dve ekipe ponovo sastati, ali u okviru 5. kola, a meč će biti odigran na "Filips" stadionu u Ajndhovenu.

Arsenal je već obezbedio prolaz dalje, ali ih remi u Holandiji vodi u drugu fazu sa prvog mesta u grupi. Sa druge strane, PSV će pitanje prolaska dalje verovatno rešavati u poslednjem kolu, kada će u Norveškoj gostovati Bodou.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading