Poleteo nakon Trabzona: Ma kakva Liga konferencija, ja bih Ligu šampiona!

Autor:

Sport

27.10.2022

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na Marakani u petkom kolu grupne faze Lige Evrope ekipu Trabzona rezultatom 2:1.

Poleteo nakon Trabzona: Ma kakva Liga konferencija, ja bih Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je na konferenciji za medije posle pobede nad turskim timom:

- Čestitam momcima na dobroj i hrabroj igri, poštovanju svih zahteva, evropskom pristupu. Nisam hteo u najavi da podižem njih, naš spuštam. Jedna izuzetna tehnička ekipa. Nije lako igrati protiv njih. Čestitam i svom stručnom štabu i igračima koji su to izneli. Imali smo taj korak unazad kada su dali gol sa 35 metara, sreća i kvalitet Bakasetasa. Samo smo pričali da nastavimo da radimo to što smo radili. U svakom smo znali šta hoćemo. Imali smo loptu u posedu, hteli smo malo više. Nekad vam protivnik ne dozvoli sve. Igrači su opet pokazali da kad treba, da su najbolji. Za Evropu je 100 odsto u našim rukama, a za Ligu Evrope 50-50. Šteta što protiv Monaka u prvom kolu nismo uzeli bar bod- rekao je Milojević na konferenciji za medije i dodao:

Republika

Foto: republika.rs

Delije na Trabzonu

- Da pohvalim igrače koji su igrali u veznom redu. Uvek zameram što nemamo više vremena za rad, idemo utakmicu po utakmicu. To su detalji, gol puno znači, to je prvi utisak. Igrali smo u Evropi dobro. Nisam bio zadovoljan mečom u Trabzonu. Ne mogu da zameram igračima, nego sebi, pošto nemamo vremena za trening. Odnos, igra, kada imate jasan stav, kako hoćete da igrate, rezultat nekad ne oslika pravu sliku. Najteže je nama, i igračima. Ako u kontinuitetu ponavljamo dobru igru, rezultati će doći. To je neminovnost.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Očekuje se veliki broj navijača Zvezde u Monte Karlu.

 - Očekujem, znam kakvi su naši navijači. Znam da to nije jeftino putovanje, ali oni daju maksimum. Imamo dijasporu u Francuskoj i Švajcarskoj. Potrudićemo se da imamo dobru igru i stići do rezultata koji nas vodi dalje u Evropi.

Ne bi prihvatio Ligu konferencije u ovom trenutku kada bi mu ponudili.

- Ne. Ja bih Ligu šampiona ako možete da mi ponudite. Treba ići korak po korak. Ne želim da pretim Monaku, najkvalitetnijoj ekipi. Mislim da treba da verujemo. Ferencvaroš je dobio Trabzon u Budimpešti, možda mogu i tamo. Treba da verujemo. Ni u jednom trenutku nisam pogledao rezultat druge utakmice. Treba da gledamo nas, naš odnos - zaključio je Milojević.

Zvezda gostuje Monaku narednog četvrtka od 18 i 45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading