Urošević i Vujačić u glas: Sami odlučujemo o svemu protiv Slovackog!

Autor:

Sport

27.10.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poržaeni su od Nice sa 2:1 u petom kolu grupne faze Lige konferencija.

Urošević i Vujačić u glas: Sami odlučujemo o svemu protiv Slovackog!

Foto: Starsport

Igor Vujačić

Defanzivac Igor Vujačić ističe da sreća nije bila na strani crno-belog tima, ali da poštuje rivala.

- Bila je ovo teška utakmica, nismo dobro branili kontru, propustili smo inicijativu i posed, nisu nas ugrožavali time, ali kontrama jesu,. Jeftino smo primili golove, čim smo se vratili, presekli su nas novim golom. Ostaje žal, ali okrećemo se narednom meču. Fokusirali smo se da postignemo gol, ali to je fudbal, sreća je bila na njihvoj strani, Nica je kvalitetan protivnik.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

Kapiten Partizana, Slobodan Urošević ističe da je dobro što će imati sve u svojim rukama pred odlučujući meč, kao i to da nije teže povređen.

- Nije ništa strašno ova povreda. Mi smo znali da može da se desi da odlučujemo kod kuće, došli smo ovde da se nadigravamo, u pojedinim situacijama smo dosta grešili, naiđe i takav dan, Nica je kvalitetan protivnik, iskorsitila je našu slabiju igru, nismo mogli više u ovom trenutku. Borili smo se da dođemo u situaciju da odlučujemo sami, nadam se da ćemo obezbediti Grobarima slavlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading