BIVŠA JUGA NA IVICI SUZA: Usred teške borbe sa karcinomom, Ćiro Blažević saopštio POTRESNE VESTI!

Autor:

Sport

25.10.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nož u leđa" od najbližih!

BIVŠA JUGA NA IVICI SUZA: Usred teške borbe sa karcinomom, Ćiro Blažević saopštio POTRESNE VESTI!

Foto: www.profimedia.rs

Čuveni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević (87) vodi dugu i tešku bitku sa karcinomom, a sada je izašao u javnost sa potresnim detaljima.

Harizmatični stručnjak ne voli da govori o bolesti, a ipak je odlučio da otkrije da je u najtežem životnom trenutku ostao bez podrške najbližih.

Već godinu i tri meseca imam rak, a od tada moje ćerke nisu pitale: Kako si, tata? Slobodno to objavite - naveo je Ćiro Blažević za jedan hrvatski časopis.

Blažević iz dugogodišnjeg braka sa Zdenkom ima ćerke Barbaru i Katarinu, kao i sina Miroslava.

Cela javnost u regionu ostala je zatečena nakon saznanja da je Ćiro prepušten sam sebi od strane naslednica, a on je u septembru saopštio da mu se karcinom vratio, te da će potpuno biti posvećen najvažnijoj životnoj borbi.

Blaževiću je opaka bolest prvi put konstatovana 2011. godine, a on ju je već pobedio u dva navrata. Pre 17 godina godina se podvrgnuo operaciji raka prostate. Godinu dana kasnije dijagnostifikovan mu je melanom u početnoj fazi, pa je i taj problem rešio operacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading