Bivši as Crvene zvezde udara na srpskog šampiona!

Autor:

Sport

22.10.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrene reči!

Bivši as Crvene zvezde udara na srpskog šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Pomoćni trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac izjavio je da će tim sa Čaira dati maksimum da izvuče povoljan rezultat na utakmici protiv Crvene zvezde.

Nišlije će sutra u 17.00 dočekati lidera Superlige i petostrukog uzastopnog šampiona Srbije u 16. kolu Superlige.

- Stiže nam prvi tim na tabeli posle pobede Novom Sadu. Imaju veliki kvalitet i sastav od 40 igrača, na svakoj poziciji pođednako kvalitetne igrače. Mi smo pobedili Javor, pa protiv njih prošli i u Kupu na penale. To je za nas jedan podstrek, igrači su svesni ko nam dolazi u goste i ko god izađe na teren, daće maksimum da ostvarimo povoljan rezultat. Cilj nam je da osvojimo što više bodova do pauze, da se približimo plej-ofu- rekao je Šarac, koji je na današnjoj konferenciji za medije govorio umesto glavnog trenera Nenada Lalatovića.

Republika

Foto: FK Radnički Niš

Nenad Lalatović trener Nišlija


Radnički neće moći da računa na povređenog desnog beka Nikolu Aksentijevića, a Šarac smatra da u timu Crvene zvezde nema mnogo mana.

- Nisam video velike mane u ekipi Crvene zvezde, imaju sjajne pojedince. Katai, Ivanić, Mitrović, koji je bio kod nas, Bukari, Kanga je dobar organizator igre, Pešić u špicu… Ovakve utakmice odlučuju detalji, nadam se da će ovoga puta ti detalji biti na našoj strani. Nadam se da će igrači ispoštovati sve što je trener Lalatović pripremio za ovu utakmicu. Zvezda je najkvalitetnija ekipa u Srbiji, prva je na tabeli, ali cilj nam je da ostanemo neporaženi. Bili smo u ove dve utakmice kompaktniji u bloku, to pozitivno utiče na ekipu, a šef će doneti odluku sutra ko počinje utakmicu- zaključio je Šarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading