IGRAĆE NA "KARAĐORĐU": Milojević saopštio SJAJNU VEST Delijama pred derbi sa Vojvodinom!

Autor:

Sport

19.10.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

IGRAĆE NA "KARAĐORĐU": Milojević saopštio SJAJNU VEST Delijama pred derbi sa Vojvodinom!

Foto: Starsport

Trener Zvezde Miloš Milojević

Zvezda sutra od 18.55 gostuje Novosađanima u zaostalom meču petog kola Superlige.

- Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu - izjavio je Milojević.

Zvezda će u Novom sadu igrati bez suspendovanog Marka Gobeljića, a Milojević je otkrio da je Aleksandar Dragović spreman.
 

Republika

Foto: Starsport

Dragović spreman za Vošu

- Znači nam što imamo niz od devet pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali ništa ne dobijamo na gotovo. Sutra je nova utakmica u koju moramo da uđemo koncentrisano, fokusirano i sa elanom, a ako tako bude, rezultat ne bi trebalo da izostane - poručio je Milojević.

Podsetimo da su crveno-beli na čelu superligaške tabele sa pet bodova viška u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

19.10.2022 19:03

A liga evrope??... Katastrofa!!!