ČAKAR SEO NA KLUPU PAZARA, PA PORUČIO: Žao mi je što ovde nisam završio karijeru!

Autor:

Sport

16.10.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana zamenio Vladimira Gaćinovića.

ČAKAR SEO NA KLUPU PAZARA, PA PORUČIO: Žao mi je što ovde nisam završio karijeru!

Foto: Starsport

Damir Čakar je promovisan u novog trenera Novog Pazara, nakon što se Gaćinović sa klupe povukao zbog privatnih razloga.

Prethodni šef struke (Vladimir Gaćinović) radio je izuzetan posao i napravio velike rezultate. Igrali smo fudbal u slično vreme, znamo se lično i o njemu imam najbolje mišljenje. Mislim da je Pazar u dobroj seriji i da se visoko kotira na tabeli. Nadam se da ćemo u ova preostala četiri kola u Super ligi, ali i u Kupu Srbije, nastaviti u istom stilu - rekao je Damir Čakar.

Novi Pazar je trenutno petoplasirani tim Superlige Srbije sa 26 osvojenih bodova.

Pazar postaje, mada je uvek i bio veliki klub. Žao mi je što ovde nisam završio igračku karijeru, kako bih ovdašnjim ljubiteljima fudbala i narodu ostanem u još boljem sećanju. Verujem, ipak, da me dobro pamte kao fudbalera.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Novog Pazara

Čakar ističe da dobro poznaje situaciju u klubu.

Čovek sam fudbala. Pratim sva dešavanja, a posebno Novi Pazar. Mnogo je razloga. Tu su moji prijatelji. U jako sam dobrim odnosima sa prvim čovekom kluba i počasnim predsednikom (Rasimom Ljajićem). Mislim da Pazar ima dobar tim i da nije slučajno visoko pozicioniran.

Njemu će u radu sa ekipom pomagati prvi asistent i analitičar Marko Jovanović, dok će sa golmanima i dalje raditi Suad Prtinac.

Generalni sekterar Pazaraca Fikret Međedović priznao je da je u prethodne tri godine četiri ili pet puta kontaktirao Čakara, sa željom da ga privoli da preuzme neku funkciju u klubu.

- Bila je priča da bude sportski direktor ili trener. Nisu mogle da se 'poklope kockice', sve do sad. Razgovarali smo kratko jer se vrlo dobro znamo i brzo smo se dogovorili. Ispred kluba mu želim sreću i da nam donese mnogo uspeha - rekao je Međedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading