OTVORILO SE PARTIZANU: Fenomenalna vest za crno-bele pred finiš evropske jeseni!

Autor:

Sport

16.10.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" u sjajnoj poziciji da izbori proleće u Evropi, a sada mu stižu povoljne informacije iz Francuske.

OTVORILO SE PARTIZANU: Fenomenalna vest za crno-bele pred finiš evropske jeseni!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Nice prosuli su bodove protiv Oksera na gostovanju u okviru 11. kola Lige 1, meč je završen rezultatom 1:1, ali činjenica da su ispustili vođstvo nije jedina lo[a vest ya klub sa Rivijere.

Endi Delor, jedan od najboljih igra;a Nice, doživeo je neugodnu povredu zbog koje je morao da napusti teren u 40. minutu susreta. Ovaj 31-godi[nji naoadač; bio je strelac videćeg pogotka, mrežu Oksera zatresao je u 10. minutu, ali je pola sata kasnije okončao utakmicu i veliko je pitanje da li će biti spreman za Partizan, koji je naredni rival francuskog sastava u grupnoj fayi Lige konferencija.

 

 

Neigranjem Delora, trener crno-belih Gordan Petrić imao bi manje glavobolje pred put u Francusku, a viceprvak Srbije svakako je u sjajnoj poziciji pred poslednje dve runde najmlađeg evropskog takmičenja pošto je lider frupe sa osam bodova.

Što se tiče Nice, košmaran finiš prvog poluvremena kompletiran je izjednačujući golom Da Koste, te je Okser uspeo da ostane neporažen.

 

Standings provided by Sofascore

 

Podsetimo, meč Nica - Partizan na programu je 27. oktobra, a u Humskoj je viđen remi - 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading