UHAPŠEN FUDBALER MANČESTERA: Zbog zlostavljanja devojke mesec dana je proveo iza rešetaka - sada je ponovo sproveden u ćeliju!

Autor:

Sport

15.10.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal potresao je ekipu sa "Old Traforda" početkom godine.

UHAPŠEN FUDBALER MANČESTERA: Zbog zlostavljanja devojke mesec dana je proveo iza rešetaka - sada je ponovo sproveden u ćeliju!

Foto: Tanjug/AP

Britanska javnost je u januaru mesecu naširoko pripovedala o mladom Mejsonu Grinvudu. Fudbaler koji je sa nepunih devetnaest godina debitovao u dresu engleskog nacionalnog tima našao se na naslovnim stranama ostrvske štampe zbog zlostavljanja tadašnje devojke kojoj je pretio i smrću.

Usled svega navedenog mesec dana je proveo u zatvoru, a nakon toga je uz plaćanje kaucije pušten na slobodu.

 

 

Ovoga puta Mejson Grinvud se još jednom našao u ćeliji, a kako prenose britanski mediji razlog toga jeste činjenica da je prekršio uslove kaucije, odnosno da je pokušao ponovo da stupi u kontakt sa devojkom koja ga je optužila za zlostavljanje i pretnje ubistvom.

Supertalentovani Mejson Grinvud smatran je jednim od većih talenata engleskog fudbala. Kao šestogodišnje dete stigao je na "Old Traford" i prošao je kompletnu fudbalsku školu Mančester junajteda.

Od 2018. godine deo je seniorskog tima "Crvenih đavola" za koje je do sada odigrao 83 meča i bio strelac 22 pogotka.

Treba napomenuti da je nakon skandala u januaru ove godine, suspendovan od strane kluba, kompanija "Najk" je raskinula sponzorski ugovor, a takođe je i izbačen iz video igre "FIFA 22".

Kakva će biti dalja sudbina mladog fudbalera, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading