PARTIZAN SE NE PLAŠI NI NAJVEĆIH! Petrić ZAGRMEO posle Kelna: Verujte u nas, pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga!

Autor:

Sport

13.10.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih blistao posle novog evropskog slavlja.

PARTIZAN SE NE PLAŠI NI NAJVEĆIH! Petrić ZAGRMEO posle Kelna: Verujte u nas, pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana drugi put u sedam dana savladali su jednog Bundesligaša. Crno-beli su savladali Keln u Humskoj sa 2:0, a trener "Parnog valjka" Gordan Petrić bio je oduševljen izdanjem svojih izabranika.

Strateg viceprvaka Srbije podvukao je da su crno-beli pokazali da mogu da se nose i sa najjačima, a potom je pozvao "Grobare" da veruju u njih.

- Oni igraju u jakoj ligi, ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Igrali su deset na deset, kao i mi...to je signal da i mi možemo da igramo sa najjačima. I to je dokaz da se ovim momcima mora dati podrška, i kada su za nama loši rezultati. Treba verovati u ove momke, nadam se da smo to i večeras pokazali - istakao je Petrić i dodao: 

- Neka se igrači raduju, neka slave ovu pobedu, ali i neka se pripremaju, u nedelju je sledeća utakmica - zaključio je hladnokrvni Petrić.

Podsećanja radi, Partizan je sa osam bodova na četiri utakmice došao na korak od evropskog proleća, a već kroz tri dana ga očekuje duel sa Čukaričkim u Humskoj u okviru Mozzart Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading