POTKAČIO DELIJE: Navijači Crvene zvezde će biti besni kada ovo vide!

Autor:

Sport

13.10.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po njegovom mišljenju, pristalice drugih klubova prave mnogo bolju atmosferu.

POTKAČIO DELIJE: Navijači Crvene zvezde će biti besni kada ovo vide!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Muhamed Bešić u duelu

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (četvrtak) od 21 čas gostuju Ferencvarošu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Crveno-beli su sedam dana ranije u Beogradu dočekali istog rivala, a defanzivni vezista prvaka Mađarske Muhamed Bešić je pred susret u Budimpešti pričao o navijačima šampiona Srbije.

Zaista volim da igram pred punim stadionom, ali atmosfera u Beogradu mi nije nimalo ostavila utisak - rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine, pa nastavio u dahu:

- Imao sam sreću da sam tokom karijere igrao na brojnim vrhunskim stadionima u Evropi. Najveći utisak na mene su ostavili "Enfild" i "Old Traford". Takođe, kao član fudbalske reprezentacije BiH igrao sam na čuvenoj brazilskoj Marakani protiv Argentine na Svetskom prvenstvu 2014. godine, gde je bilo prisutno 75.000 navijača - dodao je Bešić.

Republika

Foto: Starsport

Muhamed Bešić

Takođe, pred meč u prestonici Mađarske je Bešić pričao i o svojoj ulozi u Fradiju.

Nikada nisam bio poznat po postizanju golova, retko sam ih postizao u karijeri. Nisam taj tip igrača, ja imam ulogu rešavanja drugih stvari na terenu. Borim se, uklizavam, osvajam lopte, bodrim svoje saigrače, to je moj zadatak, a ovi ispred mene su tu da postižu golove. Ne bih se bunio da postignem gol u budućnosti, ali nemam problem da uposlim saigrača ako je u boljoj poziciji od mene - poručio je iskusni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading