MESI STIGAO U BUDIMPEŠTU! Hit fotka iz Mađarske, Argentinac na meniju! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.10.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je iznenadilo i novinare koji su došli u prestonicu našeg severnog suseda da isprate utakmicu između Ferencvaroša i Crvene zvezde.

MESI STIGAO U BUDIMPEŠTU! Hit fotka iz Mađarske, Argentinac na meniju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Večerašnji meč između Ferencvaroša i Crvene zvezde može da bude ključan za oba tima.

Posle velike pobede crveno-belih na Marakani rezultatom 4:1, četa Miloša Milojevića ima priliku da pobedom u Mađarskoj dođe blizu nokaut faze Lige Evrope. Trenutno je Zvezda na poslednjem mestu u grupi sa samo tri boda iz tri meča, ali ne zaostaje puno. Trabzon takođe ima tri boda, dok Monako i Ferencvaroš imaju po šest, tako da je sve i dalje otvoreno.

Među navijačima Zvezde vlada veliko interesovanje za ovaj duel, "Delije" su krenule put Budimpešte, a kada će stići i koji plan i program mađarska policija ima za njih, možete pročitati OVDE.

Novinar Republike nalazi se u Budimpešti odakle nam je poslao jednu jako zanimljivu fotografiju. Naime, Leo Mesi stigao je u prestonicu Mađarske! Tačnije, burger koji nosi naziv legendarnog Argentinca i jednog od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, nalazi se na meniju lokalnog restorana.

Republika

Foto: Republika.rs

Leo Mesi burger

 

Zaista, jako zanimljiv i dobar marketinški trik vlasnika restorana, a kakvog je ukusa Leo Mesi burger ipak nismo saznali.

Što se tiče Mesija, na njega ne treba trošiti reči - Argentinac je na 164 utakmice za nacionalni tim postigao 90 golova, a upisao i 51 asistenciju. Što se klupske karijere tiče, za Barselonu je odigrao ukupno 778 mečeva na kojima je pogodio 672 puta, a pas za gol uputio je u 303 navrata, dok je za Pari Sen Žermen na 47 duela postigao 19 pogodaka i dodao 23 asistencije.

Osvojio je sve što se osvojiti može, a izdvaja se i po sedam Zlatnih lopti. Dovoljno da u prestonici Mađarske nazovu burger njegovim imenom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading