SRBIN MEĐU NAJBOLJIM PAKERIMA EVROPE: Sergej mašina kao Mesi i Nejmar!

Autor:

Sport

12.10.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra sjajno na početku sezone.

SRBIN MEĐU NAJBOLJIM PAKERIMA EVROPE: Sergej mašina kao Mesi i Nejmar!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić je mašina za pakovanje golova kakvu bi svaki napadač poželeo kraj sebe.

Reprezentativac Srbije je na 12 odigranih utakmica za Lacio ove sezone upisao već sedam dodavanja, a s poslednja dva protiv Fiorentine pokazao je svu raskoš.

Najpre je Zakariju pogodio u glavu za drugi gol na meču, dok je u 90. minutu proigrao Ćira Imobilea za konačan rezultat.

VIDI SVE NA TERENU

Neverovatan pregled igre i pravovremena dodavanja saigračima svrstali su ga među najbolje pakere pet najjačih liga Evrope. Sergej je sa sedam asistencija izjednačen na drugom mestu s asovima PSŽ-a Lionelom Mesijm i Nejmarom, dok je od njih bolji samo Kevin de Brujne iz Mančester sitija, s devet dodavanja za pogodak.

Međutim, Belgijanac je postigao samo jedan gol, dok je Srbin dao četiri, Argentinac pet, a Brazilac osam. S tom razlikom da su Nejmar i Mesi jedan drugom vetar u leđa, uz podršku moćnih Svetaca, dok SMS igra u znatno skromnijem Laciju, ali i Seriji A, u kojoj Rimljani nisu nadmoćni, kao Parižani u Ligi 1.

Zbog svega što prikazuje na terenu ne čudi što je Imobile Sergeja uporedio baš sa De Brujneom.

- Verujte mi, Sergej je magičan. On je na istom nivou kao KDB - poručio je Saigrač o Srbinu.

OFANZIVA JUVENTUSA

Partije Milinković-Savića nisu oduševile samo lacijale, već i čelnike Juventusa, koji su izdali jasnu direktivu sportskom direktoru i treneru Masimilijanu Alegriju:

- Dovedite Sergeja već u janaru, ne pitamo šta košta!

Čašu nezadovoljstva prelio je poraz od Milana u prvenstvu u subotu, jer za liderom Napolijem posle devet kola zaostaju već deset bodova.

Kako prenose italinanski mediji, prva ponuda Stare dame biće 60.000.000 evra, ali gazda Klaudio Lotito sigurno neće pristati na tako mali iznos. Cena je letos iznosila 80.000.000 evra i nisu popustili, već je rešeno da prođe Mundijal u Kataru, budući da naš fudbaler ima ugovor do juna 2024. godine i ne žuri im se.

U Laciju se nadaju da bi Sergej mogao da izdominira sa Srbijom na SP i to u tandemu sa dvojicom igračom Juventusa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem. U tom slučaju bi za kompletiranje trilinga od crno-belih mogli da zahtevaju još koji milion evra više za fudbalera koji je iz Genka 2015. stigao za deset miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading