POVRATAK OTPISANOG: Ronaldo ušao sa klupe i golom SRUŠIO Everton za bitnu pobedu Mančestera! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Everton sa 2:1 u pretposlednjem meču 10. kola Premijer lige.

POVRATAK OTPISANOG: Ronaldo ušao sa klupe i golom SRUŠIO Everton za bitnu pobedu Mančestera! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo i Rašford

Meč za goste iz Mančestera nije dobro počeo, pošto je četa Frenka Lamparda stigla do vođstva posle samo pet minuta igre, a strelac je bio Aleks Ivobi.

Nije dugo trebalo "đavolima" da dođu do poravnanja rezultata. Novi gol u dresu ekipe sa "Old Traforda" postigao je Entoni, na dodavanje Marsijala, u 15. minutu utakmice. To je bilo sve što smo videli od Francuza, pošto se nedugo posle povredio, a mesto njega je na teren ušao Kristijano Ronaldo.

Upravo je Ronaldo doneo pobedu Mančesteru, golom u 44. minutu, a asistirao mu je Kazemiro, nekadašnji saigrač iz Reala. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme, ali je ujedno to bio i poslednji gol na meču, pošto u drugom delu igre nismo videli pogotke.

Ovom pobedom, Mančester se podigrao na peto mesto na tabeli, sa 15 osvojenih bodova iz devet utakmica. Sa druge strane, Everton je ostao 12. sa deset bodova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading