ČETVRTKOM SPECIJALAN BONUS – DO 10.000 RSD U ADMIRALBET-U

Autor:

Sport

06.10.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom Oktobarskog Slot Festivala svaki četvrtak donosi 10% dodatnih bonusa za slot igre

ČETVRTKOM SPECIJALAN BONUS – DO 10.000 RSD U ADMIRALBET-U

Foto: Promo

Oktobarski Slot Festival u AdmiralBet-u ne prestaje da iznenađuje, sada i svaki četvrtak vredi mnogo više! Redovni festivalski repertoar od danas je bogatiji za 10% Slot bonusa koji igrači dobijaju svakog četvrtka u oktobru.

Možete da osvojite i do 10.000 dinara bonusa na prvi depozit u danu, svakog četvrtka u mesecu. To je više nego dovoljno da se prepustite vrhunskoj zabavi, jer dobijeni bonus možete iskoristiti na bilo kojoj vašoj omiljenoj slot igri. 

Za sve one koji bi prvi put da isprobaju sreću, uz 10% Bonusa četvrtkom, AdmiralBet je spremio preko 1000 popularnih slotova sa izvanrednom grafikom i najrazličitijim temama - od neizostavnih voćkica i dijamanata preko piramida i različitih istorijskih perioda i ličnosti.

Pored ovog sjajnog bonusa četvrtkom, na Oktobarskom Slot Festivalu možete uživati i u Pragmatic Play Prize Drop promociji gde nagrade nasumično padaju svakog dana. Još malo vremena je ostalo da se priključite i rešavanju dnevnih izazova koji donose neodoljive besplatne spinove.

Republika

Foto: Promo

 

 

Od sledećeg ponedeljka, 10. oktobra, počinje “Mi(X)lionski Turnir” koji, kao što i sam naziv kaže, svim ljubiteljima slot igara donosi nagrade u visini od 1.000.000 dinara.

Redovno pratite kalendar dešavanja i budite u toku sa svim aktuelnim događajima na Oktobarskom Slot Festivalu ovde.

Ukoliko još uvek nemate AdmiralBet nalog ili želite da po prvi put isprobate vašu sreću, registrujte se danas i preuzmite odmah bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading