VAPAJ LEGENDE: Zvezdo osveti se, još boli remi iz 1975!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

06.10.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za revanš!

VAPAJ LEGENDE: Zvezdo osveti se, još boli remi iz 1975!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon dva uvodna poraza, večeras od 18:45 (Arena sport 1 premijum 1, RTS 1) protiv Ferencvaroša u trećem kolu igraju možda i presudni meč u grupi H Lige Evrope, a motiv više biće im osveta Mađarima za bolnu eliminaciju u polufinalu Kupa pobednika kupova 1975.

NEZABORAVNO SEĆANJE

Epskom remiju u revanšu (2:2), posle neuspeha u Budimpešti (2:1), na Marakani svedočilo je reordnih 110.000 navijača, a jedan od aktera bio je i Miloš Šestić.

I dalje boli taj remi, primili smo gol pred kraj utakmice, kada je sudija svirao penal za njih. To je bilo nezaboravno, bilo je više od 110.000 ljudi i fenomenalna atmosfera na tribinama - počinje priču Šele za Republiku i nastavlja:

Nadam se da će i danas biti atmosfera za pamćenje. Naravno da bih voleo da se osvetimo. Kao i svaki zvezdaš, priželjujem pobedu i da će nam konačno krenuti nabolje. Svaki igrač može da bude heroj, zavisi ko će igrati. Pobednika može da reši i Bukari i Ivanić, Pešić i Kanga.

MOŽEMO VIŠE

Sudeći prema rečima trenera Miloša Milojevića, u taboru crveno-belih vlada optimizam iako popularni Fradi ima maksimalnih šest bodova nakon prve dve runde.

Da, imaju šest bodova, ali je još 12 u opticaju. Verujem da možemo da pobedimo Ferencvaroš. Želja nam je da povećavamo efektivni deo utakmice, koji je, ruku na srce, u Srbiji jako mali. I damo svaki meč dosad pobedili sa 5:0 rekao bih vam da ova grupa igrača može više. Moramo da budemo taktički dobri tokom gubljenja lopte, a što se tiče želje, pobediće hrabriji tim - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading