NIŠTA OD POVRATKA: Nikolić PRESEKAO i razočarao navijače!

Autor:

Sport

04.10.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer otkrio sve.

NIŠTA OD POVRATKA: Nikolić PRESEKAO i razočarao navijače!

Foto: Starsport

Marko Nikolić nema trenerski angažman od kada je napustio klupu Lokomotive iz Moskve.

Ljubimac Partizanovih navijača je imao veoma dobre rezultate sa klubom iz glavnog grada Rusije, ali je bio smenjen nakon dolaska Ralfa Rangnika na mesto sportskog direktora.

Nikolić je imao brojne ponude da se vrati u ruski fudbal, hteo ga je i Dinamo iz Moskve, koji mu je nudio višemilionsku platu, ali je on to odbio.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Njegov menadžer Dejan Joksimović je u razgovoru za ruske medije otkrio da bivši trener Partizana ne planira da se vraća u Rusiju.

- Marko je sasvim dobro, prati redovno rusku Premijer ligu. Da li ima u planu da se vrati u Lokomotivu ili preuzme Dinamo? U ovom trenutku nema u planu da se u skorije vreme vrati u Rusiju - rekao je Joksimović.

Nije kreio da je Nikolić razočaran rezultatima popularnih "Lokosa".

- Marko je veoma razočaran rezultatima Lokomotive. Ali, mislim da smo znali da će tako da bude sa ljudima koji su došli u klub - poručio je Joksimović.

Nikolić je tokom bogate trenerske karijere predvodio Rad, Vojvodinu, Partizan, Videoton i Lokomotivu iz Moskve.

On je uspeo da osvoji pet trofeja. Sa Partizanom je došao do titule prvaka Srbije i nacionalnog Kupa, isti poduhvat napravio je i u Videotonu, dok je sa ruskim velikanom osvojio pehar u Kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading