KRUNSKI ARGUMENT PROTIV UEFA: Perez preko Đokovića RUŠI Čeferina!

Autor:

Sport

02.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik Madriđana bez dlake na jeziku o potezima "evropske kuće fudbala".

KRUNSKI ARGUMENT PROTIV UEFA: Perez preko Đokovića RUŠI Čeferina!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Real Madrida Florentino Perez još jednom je oštro kritikovao rukovodstvo UEFA, na čelu sa Aleksandrom Čeferinom, a ovoga puta je kao argument iskoristio veliko tenisko rivalstvo.

Naime, čelnik Madriđana je poručio da ne vidi šta je dosadno kod brojnih međusobnih duela koje su tokom karijere odigrali Novak Đoković i Rafael Nadal, dok je "Kraljevski klub" tek sedam puta odmerio snage sa Liverpulom.

Novi model koji predlaže UEFA samo će pogoršati problem… Da je UEFA odgovorna za svetski tenis, videli bismo mečeve između Nadala i Federera samo dva ili tri puta godišnje. Fudbal je bolestan. Mladi su sve manje zainteresovani za ovaj sport. Gubimo globalnu bitku za zabavu - naveo je Perez, a potom je dodao:

 

 

Al-Kelaifi kaže da je Real pokrenuo priču o Superligi Evrope jer se plaši nadmetanja i konkurencije. Moram da ga podsetim samo da je Real najuspešniji klub u istoriji sporta - glasio je Perezov odgovor Naseru Al-Kelafi, čelniku PSŽ-a. 

Podsetimo, Perez je jedan od inicijatora Evropske Superlige sa željom da podigne nivo prihoda evropskim velikanima nakon krize koju je uslovila pandemija koronavirusa, ali i ruska invazija na Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading