NOVI UDAR NA DUŠANA! Čuveni vezista Juventusa KRITIČAN: Vlahović u poteškoćama, neka kopira LEGENDU (FOTO)

Autor:

Sport

26.09.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" igra očajno ove sezone, osmi su u Seriji A, bez bodova u Ligi šampiona,, a Srbin nije dao gol na četiri utakmice zaredom.

NOVI UDAR NA DUŠANA! Čuveni vezista Juventusa KRITIČAN: Vlahović u poteškoćama, neka kopira LEGENDU (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Juventus igra očajno ove sezone, osmi su u Seriji A, bez bodova u Ligi šampiona, a naš Dušan Vlahović se utopio u sivilo pošto nije dao gol na četiri utakmice zaredom.

Kritike Srbinu uputio je Masimo Mauro (60), nekadašnji fudbaler Juvea koji je u dresu bjanko-nera odigrao 102 utakmice i dao tri gola od 1985. do 1989. godine.

- Gabrijel Batistuta je bio majstor da pravi pokrete da primi loptu licem ka golu, ovo nedostaje Dušanu. I prvi dodir... - rekao je Mauro za "Tutosport" i dodao:

- Vlahović je igrač koji je ušao u poteškoće, jer je život Juventusa ušao u teškoće. Ali mora da poboljša svoje karakteristike i osnove. Ako nauči da izbegava defanzivca i kontakt, lakše će davati golove. Nema sjajnih igrača kojima je ostavljen prostor. Mora brzo da shvati kako da jednom dodirne loptu i postigne gol.

 

 

Osvajač Serije A u sezoni 1985/86 smatra da bi mladi napadač "stare dame" mogao da uči gledajući snimke legendarnog Argentinca.

Republika

Foto: ST/N. Mandić

Gabrijel Batistuta

- Možda bi Vlahović trebalo da istraži Batistutine pokrete, da nauči kako da zahvati loptu kad je licem okrenut prema golu - zaključio je Masimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading