POMOĆ NAVIJAČIMA OFK BEOGRADA: Zvezda DONIRALA skoro SEDAM MILIONA "romantičarima" (FOTO)

Autor:

Sport

26.09.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle razgovora predstavnika KPO i učesnika Lige Evrope, vlasnik duple krune u srpskom fudbalu doneo je odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema "romantičarima" u iznosu od 5.971.000 dinara preinači u trajne donacije uz dodatak od milion dinara.

POMOĆ NAVIJAČIMA OFK BEOGRADA: Zvezda DONIRALA skoro SEDAM MILIONA "romantičarima" (FOTO)

Foto: OFK Beograd

Petostruki uzastopni šampion Srbije Crvena zvezda odazvao se apelu navijača Kluba prijatelja OFK Beograda da se pomogne u očuvanju kluba sa stare Karaburme.

Crveno-beli doniraće milion dinara uplatom na račun udruženja KPO 1994.

Republika

Foto: OFK Beograd

Tribina na Omladinskom stadionu, domu OFK Beograda

Posle razgovora predstavnika KPO i učesnika Lige Evrope, vlasnik duple krune u srpskom fudbalu doneo je odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema "romantičarima" u iznosu od 5.971.000 dinara preinači u trajne donacije.

- Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba. Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na strnicama KPO - stoji u objavi Kluba prijatelja OFK Beograda.

 

 

Navijači OFK Beograda bore se za spas kluba godinama, a sve je pojačano od početka septembra.

Prvo su oglasili navijači Vojvodine, a potom pristalice Maribora, a na kraju i predsednik kluba čija je strana priče značajno drugačija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
marko

26.09.2022 17:57

Bravo za potez