Ima nade za OFK Beograd! Vukasanović: Spremili smo šestogodišnji plan oporavka!

Autor:

Sport

23.09.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba OFK Beograd Dejan Vuksanović rekao je da je klub u blokadi zbog duga većeg od dva miliona evra, ali da nada postoji.

Ima nade za OFK Beograd! Vukasanović: Spremili smo šestogodišnji plan oporavka!

Foto: OFK Beograd

On je obezbedio sredstva i šestogodišnji plan za oporavak i apelovao je na navijače da zajedno sa upravom pomognu da se slavni klub vrati tamo gde pripada – u elitno domaće takmičenje.

On je rekao da je pripremio šestogodišnji plan oporavka:

- Zasnovan je na tome da ćemo imati dve godine da prevaziđemo sve probleme i da se popnemo u profesionalni nivo takmičenja. Kada se popnemo u drugu ligu, takođe imamo dve godine da se najzad vratimo u elitni deo takmičenja gde OFK reputacijom, istorijom i kvalitetom pripada- naveo je Vuksanović, a prenosi "B92".

Vuksanović je pozvao navijače da se ujedine sa upravom i onima koji žele dobro klubu kako bi se napravila "harmonična, bratska, pobednička i prijateljska atmosfera".

- Da iznedrimo ono što želimo, da se OFK vrati u Super ligu. Malo sam emotivan, ovo me sve jako pogađa, imam najčistije namere i znam da ću uspeti u njima. Okružen sam dobrim ljudima. Apelujem na navijače da prestanu sa negativnim, da se prihvate posla i da ruku pod ruku dođemo do naše pobede. Želim da se sve ovo prevaziđe i da OFK bude ono što jeste - elitni tim kako u srpskom tako i u evropskom fudbalu- rekao je Vuksanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading