DE BRUJNE PROZVAO UEFU: "Uvek igramo protiv istih reprezentacija!"

Autor:

Sport

22.09.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin de Brujne, zvezda Belgije i Mančester stiija, nije imao lepe reči za UEFU, pred duel 5. kola Lige nacija protiv Velsa.

DE BRUJNE PROZVAO UEFU: "Uvek igramo protiv istih reprezentacija!"

Foto: Tanjug/AP

Kevin de Brujne

Naime, Belgijanac nije zadovoljan što njegova reprezentacija uvek igra protiv istih timova, u ovom slučaju protiv Velsa. U izjavi za medije je izjavio da ceo život igra protiv istih ekipa i da mu je to postalo malo dosadno. Takođe, izjavio je da misli da mu je ovo 12. put da igra u karijeri protiv Velšana.

De Brujne je malo preterao, pošto će mu ovo biti deveti put da igra protiv Velsa. Prvi put još 2012. godine, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a poslednji put je to bilo u junu ove godine, kada su Velšani golom u 86. minutu stigli do boda (1:1) u okviru 3. kola Lige nacija.

Belgija večeras dočekuje Vels u Briselu, u utakmici koju mora da dobije ukoliko želi da ostane u trci za prvo mesto u grupi, koje trenutno drži Holandija.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading