GLUVI TELEFONI! Milojević rekao da računa na Motiku, pa ga prebacio u OMLADINCE! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja protiv Čukaričkog u remiju od 2:2 imao obe asistencije u prvom poluvremenu.

GLUVI TELEFONI! Milojević rekao da računa na Motiku, pa ga prebacio u OMLADINCE! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Motika u dresu omladinaca na utakmici Čukaričkog i Crvene zvezde

Nemanja Motika (19) u februaru ove godine potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom kada je stigao iz minhenskog Bajerna za 2.500.000 evra.

Momak rođen u Berlinu nije uspeo da pokaže svoj raskošan talenat kod Dejana Stankovića, ali ni kod novog trenera Miloša Milojevića, ali iz razloga jer nije dobio šansu. 

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Pred utakmicu sa Napretkom, Miloš Milojević govorio je o statusu reprezentativca Srbije do 19 godina i poručio da računa na njega.

- Status Motike je isti kao i svih ostalih igrača na toj poziciji, tu je najveća konkurencija. Mislim da postoji veliki potencijal kod njega, velika želja. Da li je ova utakmica prava za njega ili nije, to ćemo videti, ali svakako da računamo na Motiku i imamo ga u planovima - rekao je Milojević.

Ipak, umesto da se sprema za Kruševljane, a lajv blog možete pratiti OVDE, Nemanja je danas igrao za omladince u sedmom kolu Superlige.

Motika je bio glavni adut u redovima tima koji vodi Zoran Rendulić, pošto je imao dve asistencije u prvom poluvremenu u remiju sa Čukaričkim (2:2) kod kuće, a izašao je u 82. minutu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading