LEVANDOVSKI DOMINIRA: Barselona ubedljiva, Elče uputio JEDAN ŠUT na utakmici!

Autor:

Sport

17.09.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone lako i ubedlivo su slavili protiv Elčea, rezultatom 3:0(0:0), pa se trenutno , makar privremeno, nalaze na čelu Primere.

LEVANDOVSKI DOMINIRA: Barselona ubedljiva, Elče uputio JEDAN ŠUT na utakmici!

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Robert Levandovski postigao je nova dva gola za Katalonce, Memfis Depaj je dodao još jedan, pa je Barselona bez ikakvih problema savladala Elče.

Sve je počelo u 14. minutu, kada je Gonzalo Verdu, štoper gostiju, dobio direktan crveni karton. Od tog trenutka postojala je samo jedna ekipa na terenu.

Levandovski je prvi probio bedem gostiju, golom u 34. minutu, na asistenciju Baldea. Ubrzo je na semaforu pisalo 2:0. Depaj je u 41. iskoristio novo dodavanje Baldea i duplirao prednost domaćina. Mogla je Barselona već do poluvremena do tri gola prednosti, međutim VAR je poništio pogodak Pedrija. Takođe, u nadoknadi prvog poluvremena je isključen trener gostiju Francisko Rodrigez.

Posle samo tri minuta drugog dela igre bilo je 3:0, a strelac je ponovo bio Levandovski. Ovo je Poljaku već osmi pogodak u prvenstvu, pa se nalazi na ubedljivom prvom mestu liste strelaca. Do kraja je ritam meča opao, Barselona je propustila nekoliko prilika da dodatno uveća prednost, pa je meč završen sa 3:0. Podatak koji posebno privači pažnju je da su gosti uputili samo jedan šut ka golu Ter Štegena i to pri samom kraju meča. Sa druge strane, Barselona je uputila čak 25 udaraca ka golu Elčea.

Ovom pobedom domaći tim je stigao do 16 bodova u šest utakmica, bod više od drugoplasiranog Reala, koji sutra uveče igra derbi kola protiv Atletika. Elče ostaje na dnu tabele, sa samo jednim bodom u šest odigranih mečeva, uz samo dva postignuta gola.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading