ZA TO SE IDE U ZATVOR: Mijailović poslao MOĆNU poruku Vučeliću posle izbornog HAOSA u Partizanu!

Autor:

Sport

12.09.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko izbora u Fudbalskom klubu Partizan se i dalje ne stišava.

ZA TO SE IDE U ZATVOR: Mijailović poslao MOĆNU poruku Vučeliću posle izbornog HAOSA u Partizanu!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

Sukobi na relaciji Ostoja Mijailović - Milorad Vučelić se nastavljaju. Mijailović se posle sednice oglasio i izjavio da njegov suparnik nije ni mogao da započne rad skupštine.

Ne znam ko je izabrao Vučelića kad on nije imao kvorum da započne rad Skupštine. Kod njih je ostalo pet klubova koji nose 28 glasova. Plivački klub nije želeo da dođe i oni su to jasno stavili do znanja. Oni mogu samo da falsfikuju glasove a za to se ide u zatvor.

Podsetimo, sednica u Humskoj 1 je obilovala incidentima. Ostoja Mijailović je oko sebe okupio "drim-tim", a u njemu se između ostalog nalazi i nekadašnji trener Partizana, Marko Nikolić.

Sa druge strane, Milorad Vučelić se ne miri sa porazom i trenutno se obraća javnosti. Dešavanja sa skupštine možete pratiti uživo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
SPONZOR nikako da stigne

12.09.2022 19:19

VUCELICU I VAZURI JE MESTO KOD NJIHOVOG BELIVUKA. DOSTA SU NISTILI NAS KLUB. DA NE IMAJU TAPIJU ZA FOTELJE. NAPOLJE NAJURITI BAGRU AKO NECE - ZANDARMERIJA DA REAGIRA. DA OLOSE OTERA. 10 GOD. NISTE NAM KLUB. Vancage bez obraza I morala cisti LAZOVI I dileri sa deo JUGA .

Zlo u fotelje

12.09.2022 19:23

OSTOJA posalji upravu kod BELIVUKA. ONI SU GA PRIMILI NA STADION SAD ON NEKA IH PRIMI. RECIPROCITET.