LEGENDARNI FUDBALER JASAN: Ostoja Mijailović za predsednika FK Partizan!

Autor:

Sport

15.08.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda rekla svoje.

LEGENDARNI FUDBALER JASAN: Ostoja Mijailović za predsednika FK Partizan!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Fudbaleri Partizana katastrofalno su započeli sezonu, eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu Evrope, dok u ligi već zaostaju sedam bodova za Crvenom zvezdom.

Proslavljeni trener i fudbaler crno-belih Ivan Golac nije iznenađen ovakvim razvojem situacije.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

- Nije me iznenadio loš start. Ovo je samo nastavak onoga što se dešavalo prošle sezone. Prosto je frapantno da porokockate titulu sa pet bodova prednosti. Na ovim prostorima je i bod velika prednost, a tri su naučna fantastika. Bojim se da se to nikada nije desilo u istoriji Partizana. Možda se desilo 1979. kada je Partizan u poslednjem kolu izborio opstanak. Mislimo da ne može gore, ali demantujemo sami sebe - rekao je Golac u intervjuu za "MaxBet sport".

On zna šta nedostaje Parnom valjku i nudi rešenja.

- Nedostaje mnogo. To sam pričao godinama. Morate da imate ljude koji pripadaju klubu koji ga istinski vole i razumeju zbog čega su tu. Ne može Partizan da bude poligon za eksperimentisanje i usavršavanje. Mogu da dođu samo usavršeni igrači i stručnjaci, a ne da kriterijum bude podobnost. Kvalitet mora da bude iznad svega. To se dešavalo decenijama. Mora da dođe čovek iz sveta biznisa koji će moći da investira u klub. Ovo što se radi podseća na cirkus. Morate da očistite klub od nezdravlja. Ako ostane samo jedn nezdrava ćelija onda će da inficira ostale. Dopada mi se kako Ostoja Mijailović vodi košarkaški klub. Mogao bi onda da vodi i fudbalski. Voleo bih da vidim Nenada Stojkovića sa kojim sam igrao. Ima svoj stav i principe. Ja sam za ljude kojima ne možete da manipulišete.

Golac smatra da navijači moraju da se slušaju, te da uprava Partizana mora da napusti Humsku 1.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

- Narod mora da se sluša, zbog njega postojimo. Zbog navijača pružamo svoj maksimum. Nekvalitetnim radom se dolazi do ove situacije. Morate da budete čovek od integriteta, dostojanstva i morala da prihvatite kritiku. Toga kod nas nema, uvek je neko drugi odgovoran. Ako su doveli trenera koga smenjuju, onda znači da ne znaju da rade svoj posao.

Titula je već rešena, kaže Golac.

- Da Zvezda ima 11 nespremnih igrača ne bi izgubila titulu. Ovo je naša realnost. Titula je daleko, nerealno je da je Partizan osvoji. Biće velika borba za drugo i treće mesto. Za mne ja najvažnije šta će Partizan da uradi u naredna dva meseca. Ko će da dođe u klub, kakav će temelj da postavi. Za mene Partizan mora uvek da bude ozbiljan kandidat za titulu. Narod je najbolji pokazatelj kako igrate. nekada smo imali 3000 ljudi na treninzima, a sada toliko ne možemo da imamo na utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading