EUFORIJA U PAZARU PRED ZVEZDU: Rasim Ljajić otkrio da ekipa ništa ne plaća po gradu!

Autor:

Sport

10.09.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru nisu želeli da naplate gorivo, tako je svuda gde odu fudbaleri, otkriva za naš portal počasni predsednik lidera Superlige.

EUFORIJA U PAZARU PRED ZVEZDU: Rasim Ljajić otkrio da ekipa ništa ne plaća po gradu!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Novi Pazar

Pred današnji (17.00, Arena sport premijum 1) derbi Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde u gradu na Jošanici vlada neviđena euforija, a da navijači čine baš sve da usreće i olakšaju život svojim miljenicima pred dolazak šampiona, za Republiku otkriva počasni predsednik "plavih" Rasim Ljajić.

Sjajnu atmosferu u Raškoj oblasti opravdava stanje na tabeli domaćeg šampionata, gde lideri Pazarci imaju bod više od crveno-belih, uzdrmanih evropskim posrtanjima, koji pak imaju dva meča manje. Tužna strana ove priče jeste što navijači neće uveličati spektakl na Čizkoin areni pošto domaći odrađuju suspenziju od šest mečeva bez prisustva publike.

- Biće to pobeda sporta, spektakl na terenu, uživanje za sve ljubitelje fudbala. Ovaj grad živi za svoj klub. Da se igra pred publikom, stadion bi bio krcat. Pa znate li vi da fudbaleri ovde ništa ne plaćaju? Pre nekoliko dana trener je otišao na pumpu da sipa gorivo. Kada je došao da plati, prodavac nije hteo ni da čuje. Tako je gde god da odu - raportira bivši ministar za naš portal i nastavlja:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Rasim Ljajić

- Zbog nekih izgrednika oni pravi zaljubljenici u fudbal će biti kažnjeni. Trebalo bi da su kažnjeni oni koji prave nered, koji na stadione ne dolaze da uživaju u fudbalu... Ali šta da radimo. Ipak, danas će ceo grad biti uz izabranike Vladimira Gaćinovića.

Partizan čeka Mladost, derbi u Novom Sadu

Fudbaleri Partizana u 11. kolu Superlige dočekaće lučansku Mladost danas od 19.30. Posle lošeg starta sezone izabranici Gordana Petrića vezali su četiri uzastopna trijumfa, od kojih je 5:1 protiv Kolubare u prošlom kolu bio najubedljiviji. U Novom Sadu na program je još jedan derbi ove runde u kojem će Vojvodina i Čukarički sa po 19 bodova vrebati svoju šansu za lidersku poziciju.

Ljajić nam otkriva da, zapravo, niko nije očekivao ovako ubedljiv start sezone.

- Da mi je neko pričao, ne bih verovao. Prošle godine u 15 kola imali smo osvojenih 10 bodova. A sada, za deset kola, osvojili smo 21 bod. Plus nemamo velike kompanije za sponzore, imamo mali budžet, ali snalazimo se. Energija i ljubav prema fudbalu zaslužni su za rezultat koji postižemo - ističe Rasim i dodaje da ekipi ipak fale pojačanja.

- Kad bismo imali jednog Kangu, gde bi nam bio kraj. Fale nam igrači na nekim pozicijama. Značilo bi nam da imamo nekoga kao što su vezni igrači poput Ifeta Đakovca ili Nemanje Milojevića - zaključio je Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading