ZAVRŠEN VELIKI POSAO: Pao potpis na Marakani!

Autor: Tanjug

Sport

10.09.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničena saradnja.

ZAVRŠEN VELIKI POSAO: Pao potpis na Marakani!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je sportsko-tehničku saradnju sa FK Timok iz Zaječara, članom Srpske lige "istok", trećeg fudbalskog ranga u Srbiji.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je dobra saradnja sa Timokom u prethodnom periodu samo dobila i formalnu potvrdu.

- Zvezda je uvek bila perjanica u razvoju fudbala u Srbiju i u prošlosti smo imali dobru saradnju sa Timokom, koji je u to vreme igrao značajnu ulogu u regionu. Naš interes je da fudbal u tom regionu dođe u duhu naše parole: "Da se vrate slavni dani", ali ne ovde na Marakani, nego u Timočkoj Krajini. Interes je pre svega izgradnja infrastrukture u Zaječaru, a vidim po najavama da će to biti jedan od najlepših i najopremljenijih stadiona u državi i šteta je da te tribine i teren ne budu poprište za najkvalitetnije klubove u Srbiji. Zbog toga je interes Zvezde da pružimo svu moguću pomoć da taj cilj, koji su ljudi iz Zaječara postavili, bude ostvaren - izjavio je Mijailović, a preneo zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Predsednik FK Timok Milorad Vučković izjavio je da je saradnja sa crveno-belima velika čast, ali i obaveza za tim iz Zaječara.

- Ovo je za nas velika čast i obaveza. Zvezda je naš najveći klub i interes je da Timok i Zaječar postane regionalni fudbalski centar. U Zaječaru se gradi i stadion, i cilj je da u narednih godinu, dve postanemo stabilan prvoligaš i doprinesemo razvoju fudbala u istočnoj Srbiji. Zvezda je najveći klub u Srbiji i brine o razvoju fudbala i mislim da ćemo kroz zajedničku saradnju, s obzirom na mnogo talenata u istočnoj Srbiji, kroz taj skauting, jedni drugima preneti sve, naravno, Zvezda nama mnogo više - izjavio je Vučković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gradimir

10.09.2022 12:32

Crvena zvezda motor razvoja srpskog fudbala a reprezentacija koja je izborila ucesce na SP u kataru ima 9 igraca iz Partizanove skole fudbala.Klasican komunisticki manipulant,covek koji je zalutao u fudbal.