MLADI SRPSKI FUDBALER ZALUDEO PERUĐU! Manćini oduševljen Nikolom Krstićem! (VIDEO)

Autor: M.S.

Sport

10.09.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski fudbaler Nikola Krstić oduševio je Italijane svojim talentom, a posebno trenera Lućijana Manćinija. Krstić je tokom karijere igrao u Čukaričkom i OFK Beogradu, a sad nosi boje FK Ole.

MLADI SRPSKI FUDBALER ZALUDEO PERUĐU! Manćini oduševljen Nikolom Krstićem! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ Mrky Highlights

Nikola Krstić

Međutim, on je nedavno učestvovao na prvom AC Perugia International Project u Srbiji, gde je izabran, među 200 mladih fudbalera, da se nađe na kampu u Italiji. Pored Nikole, tu čast su dobili još Filip Filipović i Aleksandar Eremić.

Nikola je za kamp Peruđe izabran među 200 fudbalera

On je imao priliku da vidi kako funkcioniše Peruđa, koja se takmiči u seriji B. Italijani su bili oduševljeni Krstićevim talentom i željom za napretkom. Njegova mama Marijana istakla je da bi volela da srpski fudbaler karijeru nastavi u inostranstvu.

- On je veoma vredan i talentovan. Ima samo 15 godina, ali više puta je igrao sa starijima od sebe. U Italiji je imao priliku da sarađuje s trenerom Lućijanom Manćinijem i da uči od njega. Kamp u Peruđi mu je mnogo značio. Volela bih da karijeru nastavi negde u inostranstvu, a njegove su želje da samo dobro igra - objasnila je gospođa Krstić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading