Petrić saopštio lošu vest "Grobarima": Partizan bez STRANCA u Češkoj!

Autor:

Sport

07.09.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za crno-bele uoči gostovanja Slovačku.

Petrić saopštio lošu vest "Grobarima": Partizan bez STRANCA u Češkoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18 časova i 45 minuta gostuju ekipi Slovačko, a trener crno-belih Gordan Petrić najavio je duel u Češkoj.

Dolaze nam utakmice koje su malo jače, prvo je bila sa Zvezdom, sada počinju utakmice po Evropi. Meč u Češkoj je drugačiji nego sa Kolubarom. Ekipa Slovačkog mi liči na one iz engleskog Čempionšipa, ima dosta duela, dugačkih lopti. Verujem da ćemo odgovoriti na pravi način. Ako me pitate ko je favorit na papiru, reći ću da smo to mi, ali samo treba da to i potvrdimo na terenu - počeo je Petrić, a potom je odgovorio na pitanje da li "Parni valjak" slovi za favorita.

Rekao sam da smo na papiru favoriti, jer dolazimo iz tog prvog šešira, ali treba da odgovorimo na njihovu igru. Ali da, jesmo, favoriti smo!

Kvinsi Menig nije otputovao u Češku zbog problema sa povredom.

- Osetio je bol protiv Kolubare, mekan je bio teren, osetio je bol… Verujem da će biti spreman za Nicu. Videćemo posle treninga ko je sto posto spreman, taj će igrati i zameniti ga. Nebitno da li je neko odsutan, ima ko da ga zameni.

Republika

Foto: Starsport

Bez Meniga u Češkoj

Po završetku novinarskih pitanja, strateg Partizana je želeo da pošalje još jednu poruku.

- Povela se priča o utakmici sa Kolubarom kada je Fejsa navodno odbio traku. Nije tačno, a i ja bih isto postupio kao i on! Potreba je da mlađi igrač bude kapiten, da oseti to. Fejsa je na kraju karijere, ja bih isto postupio. Ljuba je suvo zlato u svlačionici za igrače. I ja bih tako uradio i dao traku mlađem igraču, baš kao što je on uradio. Znači nije je odbio, nije je bacio i slično. To sam hteo da kažem da ne bude neke zabune – rekao je na kraju obraćanja medijima u Češkoj trener Partizana Gordan Petrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading