Delije na nogama pred Monako: Pižon sa barjakom stiže na "Marakanu"!

Autor:

Sport

06.09.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igranje Zvezde u Ligi Evrope je veliki uspeh za klub, a nalazimo se u izuzetno snažnoj grupi i čeka nas šest velikih utakmica. Mislim da navijači još uvek nisu svesni koliko će se igrati dobar fudbal ove sezone u Evropi i koliko je zapravo Monako moćna ekipa, izjavio je legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon.

Delije na nogama pred Monako: Pižon sa barjakom stiže na "Marakanu"!

Foto: Starsport

Vladimir Petrović Pižon

Zvezda na startu grupne faze dočekuje Monako u četvrtak od 21 sat.

- Upravo zato, Marakana mora da bude puna, jer znamo kroz istoriju da je često bila naš 12. igrač i da nas je vodila do dobrih rezultata. Monako je odličan tim, igrali su ravnopravno sa PSŽ-om, prodaju igrače za 100 miliona i više, tako da nema dileme da nas čeka pravi spektaki. Igrači zaslužuju podršku, a kvalitet definitivno imaju da postignu ono što je klub zacrtao kao ciljeve - rekao je Petrović za klupski sajt.

Zvezdina četvrta zvezda istakao je da mu je drago što navijači ponovo spremaju spektakl sa barjacima.

- Sećam se kako je to bilo na proslavi titule na utakmici sa Voždovcem i nemam dilemu da će se napraviti fantastična atmosfera i da će mnogo značiti ekipi. Poslaćemo poruku svima da je Zvezda velika porodica i da smo svi kao jedan. Što se mene tiče, dolazim sa barjakom, imam ga još od meča sa Voždovcem, Pozivam i ostale da to učine, izuzetno je bitno da prvu utakmicu u grupnoj fazi, na domaćem terenu, odigramo dobro i ostvarimo pozitivan rezultat - istakao je Pižon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading