Fantastična akcija Crvene zvezde pred TSC! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.09.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju, 4. septembra od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu TSC-a, u okviru desetog kola šampionata, a klub je pripremio iznenađenje za sve zaljubljenike u crveno-bele boje koji se nađu na Marakani.

Fantastična akcija Crvene zvezde pred TSC! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda beleži sjajne rezultate iz utakmice u utakmicu i zauzima prvu poziciju na tabeli domaćeg šampionata, a upravo zato je za njih važno da tribine Marakane  budu ispunjene na svakom meču. Pred utakmicu protiv TSC-a, ispred istočne tribine biće postavljena velika fan zona, ali će se ovog puta razlikovati u odnosu na prethodne. 

Pored standardne postavke i brojnih zabavnih zanimljivosti za  najmlađe navijače, u okviru fan zone biće postavljen i Zvezdin karavan. Svi aktivni članovi će biti u prilici da se fotografišu sa legendarnim "ušatim" peharom, kao i prošlosezonskom duplom krunom, a oni koji još uvek nemaju aktivnu člansku kartu, biće u prilici da se učlane na licu mesta. 


 
Takođe, u crveno-beloj fan zoni će ugostiti najmlađe članove koji su rođeni u septembru 2015. godine, a povodom polaska u školu očekuju ih brojni pokloni. 
 
Izabranicima Miloša Milojevića je podrška potreba u svakoj narednoj utakmici, a ovim putem iz Zvezde pozivaju da navijači ispune tribine Marakane već u nedelju protiv TSC-a. Jedno je sigurno - očekuje ih nezaboravno druženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading