Da li je bio penal za Partizan? DILEME VIŠE NEMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2022

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentator rada arbitara na TV Arena sport govorio je o odluci tima glavnog sudije derbija Milana Mitića da dosudi jedanaesterac za Partizan u 168. Večitom derbiju - 1:1.

Da li je bio penal za Partizan? DILEME VIŠE NEMA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Sudija Milan Mitić je uz pomoć VAR tehnologije dosudio jedanaesterac, a stručni konsultant TV Arena sport za suđenje Zdravko Jokić rekao je da je prekršaj Aleksandra Kataija na Marku Živkoviću postojao i da arbitru zamjera što nije odmah svirao penal.

On je rekao da je VAR provjera te situacije trajala dugo ne da bi sudije utvrdile da li je bio faul, nego da li je bio u kaznenom prostoru:

- Prekršaj je, igrač Zvezde pokušao je da udari loptu, ali nije. Udario je igrača Partizana u potkoljenicu kad je bila u vazduhu. Noga je iznad linije - da li je unutra, da li je napolju... Slično je ofsajdu, kad se izvlače linije. Zato je taj pregled u VAR sobi toliko trajao. Postojala je vjerovatnoća da je taj kontakt bio i van. Sudija je bio koso postavljen, dijagonalno od tog mjesta, lijevo od prekršaja. Da je bio u vrhu polukruga, imao bi bolji pogled. Možda je prvi pomoćni sudija Stojković mogao bolje da vidi od njega, ali imamo VAR koji nam je jasno pokazao da je bio kontakt- rekao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading