EMOTIVNI PAVKOV SE OPROSTIO OD ZVEZDE I DELIJA: Voleo bih da me pamtite po lepom! (FOTO)

Autor:

Sport

31.08.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu lako...

EMOTIVNI PAVKOV SE OPROSTIO OD ZVEZDE I DELIJA: Voleo bih da me pamtite po lepom! (FOTO)

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Doskorašnji napadač FK Crvena zvezda Milan Pavkov posle pet godina je napustio Marakanu i potpisao ugovor sa Al Fejhom iz Saudijske Arabije, a od navijača bivšeg kluba oprostio se emotivnom porukom na Instagramu.

Pavkov je navijačima poručio da ga pamte po dobru.

- Sigurno da nije lako napisati, zahvaliti se i rastati od kluba posle toliko godina, a koji mi je toliko toga pružio. Hvala navijačima na podršci koja je uvek bila najglasnija, hvala za svaki aplauz, svaku pesmu, hvala saigračima, hvala upravi, trenerima. Hvala za sve, čast mi je bila nositi dres sve ove godine i braniti crveno-bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite, kao što će meni u srcu ostati urezan ovaj klub, tribina, svaki Delija. Zauvek Zvezda, vidimo se - napisao je Pavkov na Instagramu.

 

 


Snažni napadač postigao je 59 golova na 152 utakmice za crveno-bele, a pamtiće se njegovi pogoci protiv Partizana, Milana, Liverpula i Kopenhagena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading